Warning: Use of undefined constant ENV - assumed 'ENV' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/a/3/8190.nu/httpd.www/orebrocyklisterna/wp-content/themes/orebrocyklisterna/inc/enqueue-albi.php on line 84

Vill du cykla med Örebrocyklisterna på Vätternrundan 2019?

Anmälningen till Vätternrundan 2020 är nu öppen kommer gå till som ifjol. Först måste du göra en intresseanmälning och därefter sker anmälan. Intresseanmälan är öppen nu och fram till 31 augusti.

Intresseanmälan

Du gör din intresseanmälan på intranätets som du hittar här. Observera att du måste vara inloggad på intranätet för att kunna göra intresseanmälan

Information

Klubben blir tilldelad ett visst antal platser så först till kvarn gäller. När tiden för intresseanmälning är slut övergår din anmälan automatiskt till bindande anmälan. Tänk därför på att gå in och ta bort din intresse anmäaln innan 31 Augusti om du inte längre är intresserad av en startplats.

Därför ändrade vi upplägget inför Vätternrundan 2019
– Öppna anmälan tidigare
– Att fånga upp hur stort intresset är sett till platser tidigt.
– Hur stort intresse är det för de olika fartgrupperna
– Ge information om antal som visat intresse och i vilken fartgrupp innan anmälan öppnas

Så snart klubben blivit tilldelade antal platser och starttider i september kommer du få information om du har blivit tilldelad en plats eller inte.

Undrar du något kan du mejla till vatternrundan@orebrocyklisterna.se

Vi ser helst att alla som anmäler sig i Örebrocyklisternas startgrupper cyklar i klubbkläder. För dem som önskar ingå i snabbgruppen som startar på lördag är det ett krav. Fartgrupperna samordnas av dem som önskar vara med i dem. Det finns ingen samordning eller ledare utnämnd från klubbens sida.

Allmän information

Vad är en subgrupp?
En subgrupp är en grupp cyklister som har som mål att cykla tillsammans på en speciell tid. Sub10 betyder att gruppen har som mål att cykla under 10 timmar från start till mål. Subgrupperna bygger på att gruppen tillsammans kommer överens om träning och hur loppet ska planeras och genomföras.

Först till kvarn gäller!
Vill du cykla Vätternrundan vänta inte. Vill du starta i en viss startgrupp måste du anmäla dig i god tid, först till kvarn gäller. När du fått länk och kod bör du anmäla dig omgående, fönstret är öppet 22 september-27 oktober 2017. När platserna är slut hänvisas du att anmäla dig via Vätternrundans ordinarie anmälan.

Var ute i god tid!
Du kan inte förvänta dig att få kod och länk med vändande mejl utan det kan ta några dagar innan du kan få uppgifterna. Var därför ute i god tid!

Du måste vara medlem i Örebrocyklisterna
För att få koden måste du vara medlem i Örebrocyklisterna så fixa medlemskap först. Som ny medlem gäller medlemsavgiften från betalningsdagen och hela 2018. Viktigt här att notera att medlems avg är i anknytning till VR anmälan på inbetalningen. Hur du blir medlem kan du läsa under Klubben/Bli medlem

Om du redan är medlem och anmäler dig att starta i någon av Örebrocyklisternas startgrupper på Vätternrundan 2016 förbinder dig även att betala medlemsavgift till Örebrocyklisterna under 2016.

Anmälan efter 23 oktober
Efter den 23 oktober går det inte att anmäla sig till Örebrocyklisternas grupper utan endast via Vätternrundans ordinarie anmälning. Undantag Sub 8:30 gruppen där den är öppen tills platserna är fyllda.

Köpa startplats
När Vätternrundan är fulltecknad går det att köpa startplats från någon som vill sälja sin plats. Detta brukar bli aktuellt under våren. Namnändring är möjlig att göra mellan Slutet av Mars och sista Maj. Platser som köps efter 31 maj går inte att göra namnändring på. Vi ser i första hand att startplatsen säljs vidare till våra medlemmar.

Frågor
vatternrundan@orebrocyklisterna.se

Gabriel Litzell, 070-387 33 40

Örebrocyklisterna får kontakta mig.